Misschien een idee om gaskamers te bouwen voor mensen die toch 'binnen een paar maanden' dood gaan? Dat scheelt weer een hoop in de ziekenkostenpremies van mensen die in de bloei van hun leven zijn.
De tweet van Zwagerman zette veel kwaad bloed maar was niet de enige uitspraak die de aanleiding tot 'Geen Dor Hout' gaf. In Geen Dor Hout laat men zien dat de kwetsbaren in de samenleving niet anoniem zijn, maar een gezicht hebben:
Heb ik altijd al grote onzin gevonden. Als mensen waarde hechten aan dit soort volks-'wijsheden', dan vind ik het geen wonder dat men instaat is zulke lulkoek te verkopen.
There are 5 comments to this post (the latest by Dave on 2020/8/5, 22.41 h).
Aantal nieuwe COVID-19-gevallen per dag per 1 miljoen inwoners in Nederland
Vandaag drie maanden geleden gingen alle kinderen onder de 12 weer naar school. Vandaag drie maanden geleden zakte het aantal dagelijkse aantal nieuwe COVID-19-gevallen onder de 20 per 1 miljoen inwoners.
Over kinderen gesproken
Ondertussen staan de VS in brand en blijkt tot ieders grote verrassing Republikeins stemvee óók vatbaar voor coronavirus en daarom:
Iedereen kent nog die oudhollandse brugklasvertaling van 'Ain't she sweet?':
"Zweet u ook?"
"Ik dacht dat ik wat rook."
"Ik vraag u heel vertrouwelijk:"
"Zweet u ook?"
"Ja, ik zweet."
"Van m'n oksels tot m'n reet."
"Ik zeg u heel vertrouwelijk:"
"Ja ik zweet."
Biosjeemiesie van de Universiteit van York (ben 'k nog geweest, heel veel cafés daar en naar urine-ruikende oude dametjes zonder gebit die witte bonen voor je opscheppen in de universiteitsmensa - hoe ironisch) hebben de moleculaire code gekraakt van mensen die naar zweet ruiken.
Maak kennis met 3-methyl-3-sulfanylhexan-1-ol, of zoals de Fransen zeggen: HS3M3.
Stel je die zurige lucht voor die je ruikt als je je niet afdoende sociaal distantieert van een man op middelbare leeftijd wiens deo-rol sinds the midlifecrisis niet meer de binnenkant van 's mans oksel heeft geroerd, op een broeierige namiddag in juli, gehuld in een nylon streepjesbloes van de HEMA die zo lekker tegen de huid plakt.
Juist, dié lucht, die al eeuwenlang een wetenschappelijk raadsel is gebleven voor de wetenschappelijke gemeenschap. Ziedaar de ontrafeling van het mysterie: