The Black Forest

7102. Submitted on 2020/11/27, 8.09 h by Arduenn:

OK, boomer

Triest om te zien hoe 's Neerlands voorvechter tegen de kleinburgerlijkheid in een jengelende 'ja maar ik ook'-boomer is getransformeerd. Het zou hem sieren als hij juist de volgende brief naar de veiligheidsregio zou sturen:

"Geachte veiligheidsregio,

Ik ben een bekende cabarietiƩr die in een zaal mensen aan het lachen maakt. In een zaal vol lachende mensen worden veel meer coronavirussen verspreid dan in een zaal vol stille mensen. Daarom verzoek ik u beleefd om het maximum toegestane aantal personen in een zaal terug te brengen naar vijftien.

Met vriendelijke groet,

Youp van 't Hek."

There are 2 comments to this post (the latest by pieter on 2020/11/28, 4.17 h).

1. Dave commented on 2020/11/27, 9.42 h:

Dito met een Oostenrijkse ski-oorden, die de ervaringen van jongstleden februari maart al weer vergeten zijn. Er waren toen minder besmette mensen dan nu, maar ze waren toch een stevige factor in het verspreiden van het virus. Toch denken ze dat skiƫn, en alle internationale verkeer en "cultuur" er omheen deze keer geen probleem zal zijn, en nu is het de schuld van de EU dat ze dicht moeten.

Willst du die totale Pandemie?

In januari hadden we het hier al over deze pandemie. Werkelijk elke maatregel stuit op gezeik. Wat ik hiervan leer: Global warming aanpakken gaat dus ook nooit lukken. Dat is nog abstracter, en mensen zijn niet bereid ook maar iets te veranderen aan hun gedrag.

In Nieuwsuur noemde Van Dissel het virus "griepig" en hij noemde een getal van het aantal mensen dat weerstand heeft opgebouwd. Maar daar zei hij niet bij dat diezelfde onderzoeken laten zien dat mensen hun weerstand na enige maanden weer verliezen.

Ik krijg dinsdag mijn BMR-vaxx. Dan ben ik mogelijk een beetje beter beschermd tegen ernstige covid.

2. pieter commented on 2020/11/28, 4.17 h:

met voetbal weten ze in een leeg stadion prima: oe en aai geluiden te produceren, net alsof het stadion nokkie vol zit, dat kan voor wat Joep betreft zeker ook met lachgeluiden , hahahaha ( nu overdrijf ik een beetje), zo leuk zijn die grapjes van Joep ook weer niet

Add new comment:

Name:

Site: