The Black Forest

7099. Submitted on 2020/11/25, 7.33 h by Arduenn:

House of stront

Het Trump-tijdperk komt tot een einde en de ratten verlaten de zinkende schuit. Zo ook de Nederlandse chapter van de Alt-Right, het Forum voor de Democratie: deze zakt af in een put met dunne peop.

[image]

Ik hoef deze zetel niet meer zo erg.

Of is het allemaal maar schone schijn en gaan de post-nationaal-fascisten ondergronds? Trekken de duistere troepen zich terug achter de grauwe bergen van Thangorodrim om daar hun krachten te herwinnen voor nieuwe ronden nieuwe kansen in 2024?

Het Zwarte Bos zal een wachttoren zijn in een tijdperk van fragiele vrede en common sense. Saaie tijden mensen, saaie tijden.

There are 2 comments to this post (the latest by Arduenn on 2020/11/25, 8.52 h).

1. Dave commented on 2020/11/25, 8.26 h:

Opmerkelijk dat er in NL of de EU geen ophef is over over het feit dat de Trump Administration, de dag voordat hij Biden toch laat beginnen aan de transitie, uit het Open Skies verdrag stapt.

Je zou zeggen dat Biden er dan wel weer snel in stapt. Het is namelijk niet langs het congress gehaald, en daarmee een illegale actie. Maar de Trump Administration heeft ook de twee vliegtuigen die werden gebruikt om in het luchtruim boven Europa te surveilleren tegen bv Russische invallen, meteen laten vernietigen, en de financiering van nieuwe vliegtuigen administratief geblokkeerd.

Het echte bizarre is dat de VS niet in staat is om een club kerels die Trump duidelijk een handpop van Rusland van Rusland gebruikten, niet kunnen wippen, omdat de GOP zich doorlopend als één man achter hen schaart.

2. Arduenn commented on 2020/11/25, 8.52 h:

Poetin moest nog op de valreep van de ondergang van Trump even Open Skies saboteren omdat 'ie deze week de hypersonische raketten met nucleaire aandrijving een stukje bovengronds moet transporteren.

Gelukkig hebben de Amerikanen nog een batterij Hubble Space Telescopes de verkeerde kant op staan om de Russen in de gaten te houden.

Add new comment:

Name:

Site: