The Black Forest

7094. Submitted on 2020/11/17, 7.11 h by Arduenn:

Nekst Level Brainwash

Sleutelwoorden bij deze post: massapsychose, Kool-Aid, extremisme, niet meer te redden, PSYOP,

Kunnen mensen zo hard gehersenspoeld worden dat ze zelf op hun doodsbed nog boos zijn en beweren dat dat coronavirusgedoe allemaal fake is? Dat een arts de laboratoriumuitslag in je neus drukt terwijl je in een ziekenhuisbed naar adem ligt te happen en dat 'Democrat hoax' en 'deep state' de gedachten zijn die dan bij je opkomen? Dat je aan de beademing moet en dat je, voordat die plastic buis in je luchtpijp geschoven wordt misschien even een mogelijk laatste gesprekje met je familie hebt via Facetime? Maar dat je in de plaats daarvan alleen maar fake news en MAGA loopt te jengelen terwijl het laatste beetje zuurstof uit je systeem verdwijnt?

Verpleegkundige Jodi Doering uit South Dakota op Twitter:

"All while gasping for breath on 100% Vapotherm. They tell you there must be another reason they are sick. They call you names and ask why you have to wear all that “stuff” because they don’t have COViD because it’s not real. Yes. This really happens. And I can’t stop thinking about it. These people really think this isn’t going to happen to them. And then they stop yelling at you when they get intubated. It’s like a fucking horror movie that never ends. There’s no credits that roll. You just go back and do it all over again."

"Their last dying words are, ‘This can’t be happening. It’s not real.’ And when they should be... Facetiming their families, they’re filled with anger and hatred."

Haar getwitter ging viraal en de 'paniekzaaiende fake news media die iedereen probeert wijs te maken dat dit virus echt is want het volk moet onder de duim gehouden worden', interviewde haar:

Dit is een next level openbaring. Blijkbaar zijn er mensen die letterlijk nog liever dood gaan dan willen toegeven dat hun wereldbeeld van leugens aan elkaar hangt. En aan het einde van de donkere tunnel, daar neemt de Grote Oranje Leider je op in zijn Eeuwige Koninkrijk.

There are 5 comments to this post (the latest by Dave on 2020/11/17, 11.53 h).

1. Arduenn commented on 2020/11/17, 7.22 h:

"This can’t be happening. It’s not real."

Dat waren precies mijn woorden, vier jaar geleden in de vroege ochtend, toen ik de krantenkoppen zag. En dat zijn ze nog steeds, tot op de dag van vandaag.

2. LB commented on 2020/11/17, 8.31 h:

De oranje dictator is verantwoordelijk voor zo enorm veel chaos en doden. Het is te hopen dat er volgend jaar een tribunaal komt en hij zich zal moeten verantwoorden voor alle misdaden tegen de menselijkheid.

3. Arduenn commented on 2020/11/17, 9.52 h:

Trumps verstand is een leeg vat dat gevuld is met ideeën van opportunisten zoals McConnell en Graham. Zij zijn degenen die zich moeten verantwoorden. Maar, guess what, ze zijn zojuist, op 3 november met ruime meerderheid herkozen. Het ziet er naar uit dat de ware schuldigen van deze ellende weer een senaatsmeerderheid zullen krijgen en dat de Biden-regering vier jaar lang lamme-eend zal gaan, qua 'just think of me as the grim reaper'. Dat land is niet meer te redden.

4. Dave commented on 2020/11/17, 10.41 h:

En Biden gaat zijn presidentschap niet in het teken stellen van Trump; niet zelf actief Trump berechten. Ergens snap ik wel dat hij vreest het land dan verder te splijten, maar WTF. De VS blijkt keer op keer op keer niet in staat zich te ontdoen van corrupte fascisten.

En ik heb me ook enorm verbaasd over dat relaas over die covid-ontkenners. Dat belooft ook wat voor ons land. Ik denk dat onze regering lang wachtte met maatregelen tegen de tweede golf, met als gedachte: "Dan zien de mensen dat het echt misgaat als we niets doen." Maar dat gebeurde niet, mensen die het niet willen zien, zien het niet.

Op 9 maart ging ik zo ongeveer door het plafond en de vloer tegelijk toen Gommers in Nieuwsuur verkondigde dat Covid-19 niet besmettelijk is als je geen klachten hebt, terwijl toen al duidelijk was dat pre-symptomatische besmettingen juist is waardoor dit virus zoveel harder rondgaat dan Sars. Nu, acht maanden later, is het nog steeds niet tot onze regering doorgedrongen dat mensen elkaar twee dagen voor dat ze klachten krijgen al besmetten. En dat is bizar, want ALLE maatregelen, van afstandhouden, mondkapjes tot het sluiten van horeca en alles wat leuk is, zijn gabaseerd op dat ene probleem: Je weet niet of je besmettelijk bent.

NOS bericht:

"Zondag maakte staatssecretaris Visser van Defensie bekend dat ze positief is getest op het virus, nadat ze zich had laten testen vanwege milde verkoudheidsklachten. Ze zei toen dat ze kort daarvoor nog wel contact had gehad met Bijleveld, maar ze zouden daarbij wel minimaal anderhalve meter afstand hebben bewaard en Visser had toen volgens een woordvoerder nog geen klachten."

5. Dave commented on 2020/11/17, 11.53 h:

Er gebeuren ook dit soort dingen.

Add new comment:

Name:

Site: