The Radical Antifada Forest

6972. Submitted on 2020/7/9, 8.31 h by Arduenn:

Bierpoets

Boskameraden! Door sociale isolatie en een cordon sanitaire van de adverteerders uit de grotemensenwereld zakken onze verachtelijke collegae van de Bende van de Roze Smurfen dieper in hun Nationaalpopulistische gedachtengoed. In de berghut van het Roze Smurfnest ziet de redactie haar pecunia smelten als duizendjarige sneeuw voor die gekke klimaatzon. En daarom doen de partijleden een wanhoopsoproep aan hun trouwste en zuiverste volgelingen om te voorkomen dat ze achter een betaalmuur moeten.

[image]

Of jullie wat extragratisspeciale doekoes willen opwoehanhoesten, want die redactiesportvelgen groeien ook niet aan een boom.

Ja, lieve mensen, ongenuanceerd en nodeloos kwetsend aangeschoten wild heeft ook rare sprongen nodig. En dus huren ze Wierd Duk in voor een avondje bierpoetslive-televisie op de JijBuizen vanavond. (De URL naar dit feestje is me even ontgaan.)

[image]

Een halve screenshot gevuld met duizend woorden, inclusief gratis contextloze humor om te lachen jegens onze jongste generatie, zegt meer dan een hondenfluitje buiten gehoorbereik.

[image]

Het nieuwe Nationaalsocialistisch distantiëren

Duss, ich wiederhole vanavond bierpoets met Wierd Duk i.h.k.v. een stukje ledenwerving richting dat armlastige Roze Naziblog. Ben benieuwd* of the live comments ook open zullen staan voor snuggere toevoegingen van de kijkers.

* Onee, toch niet benieuwd. Ik heb vanavond breiles.

There are 0 comments to this post.

Add new comment:

Name:

Site: